Wat kunnen wij? Alles!

Wat kunnen wij? Alles! America Digitaal Druk levert al 20 jaar indrukwekkende groot- en klein formaat printproducties geschikt voor elke branche. Bijv. musea, retail, vakbeurzen, events, congressen. Meedenken, betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijk advies is voor ons vanzelfsprekend. Voor zowel binnen als buitentoepassingen zijn wij de juiste partner; inzetbaar als een totaalpakket van productie tot logistieke uitdaging. Tevens beschikken wij over professionele montage mogelijkheden. Ga met ons de uitdaging aan en wij helpen u een project met een hoogstaande kwaliteit te realiseren.

Wij beschikken over een geavanceerd print machine park:

Lees informatie

High quality textile printer:

Wij printen hoge kwaliteit superwide 320 cm sublimatie stofprinter welke tot 60 m2 per uur kan produceren. Deze print direct op onze polyester stoffen en door middel van fixatie komen de kleuren tot z’n recht voor de sublimatie komt geen papier meer aan te pas.

Wij gebruiken verschillende stoffen voor verschillende toepassingen. De banners worden door ons afgewerkt in ons confectie atelier. Met de levering van een matrix frame geeft dit een enorme toegevoegde waarde aan uw design.

Lees meer
Lees informatie

Flatbed printer:

Wij beschikken over de nieuwste generatie flatbed printer: Acuity. Door de UV droging is het drukwerk direct inzetbaar voor zowel binnen als buitentoepassingen. Met onze snij- en freesmachine kunnen we ieder gewenst formaat en vorm produceren.

Wij printen rechtstreeks op diverse materialen tot een dikte van 4 cm. op groot formaat, bijvoorbeeld: dibond, acrylaat, forex, karton, hout, glas, magneet, lenticulair effectlens. Wij kunnen bijna alles voor u printen, behalve water en vuur.

Lees meer
Lees informatie

Roll to roll printers:

Voor roll to roll printen hebben we 2 Roland printers, met eco solvent inkten en de optie om direct contoutr te snijden. Met behulp van kwalitatief hoogstaande materialen bieden wij een uitgebreid assortiment aan materialen.

Door middel van een gewenste afwerking is het product voor zowel binnen als buiten toepasbaar. Bijvoorbeeld: zelfklevende folie, ultraclear, windowcling,

Lees meer

Wij printen wit!

Op zowel de UV printer als de solvent printers kunnen we wit printen. Door de jarenlange ervaring met wit printen, hebben we iedere optie om het perfecte resultaat in wit printen te bereiken.

Op de UV printer hebben we zelfs spot-vernis, hiermee kunnen alle creatieve wensen worden ingevuld.

Neem contact op

Matrix frames

Een Matrix Frame is dé manier om banners in te spannen. Het wisselen van beelden is erg makkelijk en door iedereen te doen. De banners kunnen opgevouwen worden verzonden en zodoende scheelt dat in de verzendkosten.

De frames zijn op verschillende manieren te gebruiken; Hangend, vrijstaand, verrijdbaar en verlicht. De toepassingen zijn oneindig!

Bekijk voorbeelden

Levering

Montage:

Veel producties vragen ook montage ter plekke. We doen dit met ons eigen team, maar hebben ondertussen ook een uitgebreid netwerk van collega’s die we kunnen inhuren. Soms gebeurt dat vanwege de omvang van de productie, en soms door het specialisme wat gevraagd wordt.

Logistiek:

We leveren veel aan bedrijven met meerdere locaties, dit vraagt vaak om ingewikkelde verdelingen en specifieke verzend wensen. Dankzij de mogelijkheid van zelf dozen maken, een aantal controleer momenten en de samenwerking met een aantal logistieke partners kunnen we veel afleverwensen invullen.