Over ons

Andre America is in 1973 gestart als Studio America. In een tijd dat zeefdruk nog de leidende druktechniek was.

Toen gevestigd aan de Nieuwstraat, midden in het sfeervolle centrum van Leiden. Na jaren van investeren en groeien verhuisde Studio America in 1989 als middelgrote zeefdrukkerij naar een nieuwbouwpand aan de Flevoweg.

Vooruitstrevend

Vanaf de oprichting is innovatie altijd één van de belangrijkste speerpunten geweest. Altijd zijn wij op zoek naar nieuwe producten en technieken. Nog nooit zijn wij een uitdaging uit de weg gegaan. Kort na de verhuizing vervingen wij de zeefdrukmachines dan ook door -op moment baanbrekende- grootformaat digitale printers. Dankzij de overstap naar digitaal printen, werden de projecten uitdagender en prestigieuzer. De innovatie ging door en in 2000 werden wij zelfs de tweede drukkerij ter wereld die een digitale vlakbed printer liet installeren.

Een betrouwbare partner

Nog altijd willen wij vooruitstrevend zijn. Bij moeilijke opdrachten en als het écht goed moet: dan moet je bij America Digitaal Druk zijn. Ook na de overname door Marcel Nieuwenhuys is America Digitaal Druk aan het vernieuwen. Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid blijven onze kernwaarden. Wij beschouwen onszelf dan ook als een zeer betrouwbare partner die u niet zal teleurstellen.