10 jaar trotse sponsor van de kersverse landskampioen

America Digitaal Druk is 10 jaar sponsor van Zorg en Zekerheid Basketbal. De sportieve trots van Leiden én kersverse kampioen van Nederland. Voor een basketbalclub zoals ZZ Leiden, dat op het hoogste niveau uitkomt, is het belangrijk een passende ‘look and feel’ en uitstraling naar de fans, sponsoren en andere belangstellenden te bieden.

De afgelopen 10 jaar heeft America Digitaal Druk een mooie stempel kunnen drukken op de Vijf Meihal, de thuisbasis van ZZ Leiden.

Samen met fotograaf Mike van Bemmelen en de organisatie van ZZ Leiden zorgen we er elk jaar voor dat “de Schuur” aangekleed wordt met indrukwekkende foto’s. Het resultaat: een nagenoeg onneembare vesting waar ZZ Leiden al op voorsprong staat zodra de tegenstander binnenkomt.

Ieder seizoen worden nieuwe spelersbanieren gemaakt, geprint op brandwerende banners, en gemonteerd in Matrix Frames.

De speelvloer van ZZ Leiden is helemaal in de stijl van de club en hoofdsponsor. Het ontwerp is uitgewerkt op vinyl met een hightack lijmlaag voorzien van een textured anti-slip laminaat. Slijtvast en geschikt om te reinigen.

Ook de prachtige spelersbus hebben we voor ZZ Leiden onder handen mogen nemen. Hiervoor is een hoogwaardig vervormbare kwaliteitsfolie van 3M voorzien van vervormbaar laminaat gebruikt. De ramen zijn voorzien van 3M Contravision. De stickers zijn geprint met ECO solvent inkten.

Elke thuiswedstrijd is weer een prachtig avondje uit, waar ieder seizoen weer top
basketbal met spectaculaire acties en entertainment is te beleven.

We danken dan ook de vrijwilligers, het bestuur, de sponsors en supporters dat we met open armen zijn opgenomen in de basketbalgekke familie van ZZ Leiden en we feliciteren ze met het behalen van het kampioenschap!

Volgend jaar zitten we weer met z’n allen in een volle hal!