Grote tentoonstelling over een vergeten keizer: Domitianus Met topstukken uit gerenommeerde internationale musea.

God op aarde. Keizer Domitianus: Een prachtige tentoonstelling is het geworden bij het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden!
Deze tentoonstelling hebben we mogen realiseren met de creatieve ontwerpers van de tentoonstelling Casper Conijn, Marleen Bos, Wendy Rommers en Koert Verberne. Het is een indrukwekkende tentoonstelling geworden die in de vormgeving verschillende innovatieve productietechnieken laat zien.

Hierbij hebben we gebruik gemaakt van Matrix frames met diep zwarte banners.
Innoverende productietechnieken en de toepassing van verschillende materiaalsoorten is het een creatief proces geweest die deze tentoonstelling een indrukwekkende uitstraling geeft.

Een enorme Lightbox van 21 meter lang en 3 meter hoog voorzien van een backlit banner uit een geheel. Rondom is het egaal uitgelicht en voorzien van dimbare ledverlichting, maakt het geheel compleet. Voor de vitrines en displays is er gebruik gemaakt van onze speciale print techniek in de kleur wit. Zwarte panelen en glasheldere vitrinestickers zijn hiermee een toegevoegde waarde geworden.

Kortom het is een tentoonstelling geworden welke deze vergeten keizer onvergetelijk maakt! Te zien in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden tot en met 22 mei 2022.