In één klap de etalages van O’Neill winkels op dezelfde manier ingericht

In één klap de etalages van de O’Neill winkels op dezelfde manier inrichten was vraag die America Digitaal druk kreeg.

Dat mag je best een logistieke uitdaging noemen! Maar America Digitaal Druk gaat geen uitdaging uit de weg en is direct aan de slag gegaan. Met als resultaat van te gekke prints voor de etalages van O’Neill.

Voor elke winkel maakten we een identiek pakket met doeken, kartonnen displays en raamstickers. Deze zijn ontwikkeld aan de hand van eigenlijk niet veel meer dan een schets. Samen met de ontwerpafdeling van O’Neill.

Meedenken in zo’n vroeg stadium is enorm handig. Zo konden we een pakket maken dat heel precies is afgestemd op hun wensen.

Het is een opvallend geheel geworden, maar niet al te ingewikkeld. De filiaalhouders moesten het immers zelf in elkaar kunnen zetten, ophangen en opplakken.

Voor de winkel op de Pier in Scheveningen hadden we een extraatje. Daar staan en hangen displays die we maakten voor ‘Surfing – The Cult of Cool’, een surftentoonstelling in Knokke.

Onder meer een levensgrote Jack O’Neill. Een eerbetoon aan de inmiddels overleden surflegende en grondlegger van het wereldwijd bekende water- en wintersportmerk.

Wat vind jij van het resultaat van de etalages?