Een visuele reis door het stadhuis van Leiden!

Door middel van fotografie en film word je meegenomen in een feestelijke wereld in het Stadhuis van Leiden, de woonkamer van alle inwoners van Leiden.

De levensgrote portretten hebben wij mogen produceren inclusief verlichte light boxen vrijstaand en zijn dubbelzijdig voorzien van verschillende portretten. Nieuwsgierigheid de vrije loop te laten door op zoek te gaan naar hun eigen waarheid over toen, nu en de toekomst van de Leidse oktobertraditie. Daar draait het project in het stadhuis om.

De frames zijn uitgevoerd met geïntegreerde power led modules en zijn bevestiging in het profiel van het frame aan de boven-en onderzijde en creëert een mooie egale uitlichting.
Tevens is er een uitvoering te zien waarin beeldscherm en geluid geïntegreerd zijn in het frame systeem. Hierdoor kun je live luisteren naar stadse feestgeluiden en interviews met de geportretteerden over het feest.

De frames worden geleverd in een draagtas met wieltjes: Ideaal voor beurzen, reizende exposities en tentoonstellingen. Ben jij geïnteresseerd in visuele ondersteuning van jouw verhaal of projecten?
Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden!