Internationaal Photo Festival Leiden

Studio America is dit jaar voor de tweede keer één van de hoofdsponsors van het International Photo Festival Leiden. Tot 8 November 2014 wordt Leiden gesierd met meer dan 200m2 door Studio America geproduceerde panelen, signing en doeken.

dinsdag 14 oktober Lees verder >


LEVE DE MENS! bij Volkenkunde

Met de expositie LEVE DE MENS! haalt Rijksmuseum Volkenkunde een wereldprimeur in huis. De gepassioneerde topfotograaf Jimmy Nelson (1967) reisde de afgelopen jaren de hele wereld over om inheemse mensen op hun mooist te portretteren. Van de Chukchi in ijzig Siberië, de Kazakhs uit Mongolië, de Ladakhi uit India en de Mursi in de Hoorn van Afrika tot de Dani in Papua.

maandag 23 juni Lees verder >


Styling America Today Rotterdam

Naast alle door America Digitaal Druk geproduceerde grootformaat instore visuals, heeft de America Today winkel aan de Oude Binnenweg in Rotterdam een extra blikvanger.

woensdag 28 mei Lees verder >


Nieuw interieur voor O'Neill

De aankleding van O'Neill Headquarters in Warmond is vernieuwd. De designers van het populaire kledingmerk gingen rigoureus aan de slag. Ze ontwierpen een geheel nieuw interieur, met fraai fotomateriaal op heel veel plaatsen.

maandag 12 mei Lees verder >


Etalagebelettering en visuals voor Tuunte

Voor Tuunte kledingwinkels in Oost-Nederland leverden wij o.a. visuals in de vorm van Matrix Frames, fotowanden en etalagebelettering. De winkels van het modebedrijf werden door businesspartner Ronald Fecken gerestyled tot frisse, uitnodigende kledingzaken.

woensdag 2 april Lees verder >


Garcia Jeans tijdens de Fashion Week in Berlijn

Op verzoek van Optie A werkten we afgelopen zomer mee aan de stand van Garcia Jeans tijdens de Fashion Week in Berlijn.

vrijdag 17 januari Lees verder >


Meer nieuws

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Volgende >

Aanmelden e-mail nieuwsbriefPrivacywaarborg >