Waanzinnig Wit!

De Acuity Advance is een digitale vlakbed printer waar wij al jaren hoogwaardig digitaal drukwerk mee maken. Sinds kort hebben we deze machine uitgebreid met een extra drukgang, namelijk wit. Hiermee kunnen wij uw uitingen nog beter accentueren en vooral op transparant materiaal krijgt uw raamstreamer opeens een hele nieuwe dimensie!

8 november 2017 Lees verder >


Internationaal Photo Festival Leiden

Studio America is dit jaar voor de tweede keer één van de hoofdsponsors van het International Photo Festival Leiden. Tot 8 November 2014 wordt Leiden gesierd met meer dan 200m2 door Studio America geproduceerde panelen, signing en doeken.

14 oktober 2014 Lees verder >


LEVE DE MENS! bij Volkenkunde

Met de expositie LEVE DE MENS! haalt Rijksmuseum Volkenkunde een wereldprimeur in huis. De gepassioneerde topfotograaf Jimmy Nelson (1967) reisde de afgelopen jaren de hele wereld over om inheemse mensen op hun mooist te portretteren. Van de Chukchi in ijzig Siberië, de Kazakhs uit Mongolië, de Ladakhi uit India en de Mursi in de Hoorn van Afrika tot de Dani in Papua.

23 juni 2014 Lees verder >


Styling America Today Rotterdam

Naast alle door America Digitaal Druk geproduceerde grootformaat instore visuals, heeft de America Today winkel aan de Oude Binnenweg in Rotterdam een extra blikvanger.

28 mei 2014 Lees verder >


Nieuw interieur voor O'Neill

De aankleding van O'Neill Headquarters in Warmond is vernieuwd. De designers van het populaire kledingmerk gingen rigoureus aan de slag. Ze ontwierpen een geheel nieuw interieur, met fraai fotomateriaal op heel veel plaatsen.

12 mei 2014 Lees verder >


Etalagebelettering en visuals voor Tuunte

Voor Tuunte kledingwinkels in Oost-Nederland leverden wij o.a. visuals in de vorm van Matrix Frames, fotowanden en etalagebelettering. De winkels van het modebedrijf werden door businesspartner Ronald Fecken gerestyled tot frisse, uitnodigende kledingzaken.

2 april 2014 Lees verder >


Meer nieuws

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende >

Aanmelden e-mail nieuwsbriefPrivacywaarborg >